Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στην ηλικία των 7 ο πατέρας της, που αγαπούσε πολύ τη μουσική, την πήγε στο Ωδείο Αθηνών για να μάθει πιάνο. Πολύ γρήγορα η μουσική έγινε και δική της αγάπη… Ανακάλυψε μία «δύναμη» που δεν ήξερε ότι είχε και ό,τι ακολούθησε ήταν μονόδρομος… θεωρία, αρμονία, πιάνο, σύνθεση, τραγούδι. Το 1992 βρέθηκε με φίλους μουσικούς να παίζει σε μικρούς χώρους, αναζητώντας νέα μονοπάτια έκφρασης που σύντομα συνοδεύονταν από δικές της μουσικές και τραγούδια. Μία από αυτές τις βραδιές έγινε αφορμή για να γνωρίσει τον Γιάννη Σπανό και να έχει την πρώτη της σημαντική συνεργασία,τραγουδώντας μαζί του, δικές του δημιουργίες.

Την επόμενη χρονιά, συνάντησε τον Κώστα Χατζή, ο οποίος της ζήτησε να συμμετάσχει στις παραστάσεις, που ετοίμαζε μετά από απουσία πολλών χρόνων. Ξεκινά την συνεργασία στη σκηνή του REX, τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα και πιάνο δίπλα στον μεγάλο ερμηνευτή και δημιουργό. Με τον Κώστα Χατζή, αποκτά την πρώτη της δισκογραφική συμμετοχή στο δίσκο του «ROM Αγάπη μου», τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα μαζί του σε 7 τραγούδια.

Επόμενη μεγάλη συνεργασία έρχεται με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, να συμμετάσχει στις καλοκαιρινές του συναυλίες. Οι μεγάλες σκηνές και οι μουσικές περιοδείες με σημαντικούς καλλιτέχνες της χαρίζουν ανεκτίμητη εμπειρία, η οποία εξελίχθηκε σε μοναδική δημιουργικότητα, αφού το ανήσυχο πνεύμα του παθιασμένου μουσικού αποζητούσε άμεση επαφή με το κοινό. Έτσι αρχίζει να διοργανώνει μουσικές βραδιές σε μικρά μουσικά στέκια. Ένας από τους σταθμούς της ήταν το «Isabella live», όπου για 3 χρόνια ζει πολύ όμορφες βραδιές με τον κόσμο να γεμίζει κάθε βράδυ το χώρο και να δημιουργεί μία πολύ ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα.

Το 1996-1997 την βρίσκει δίπλα στον Δημήτρη Μητροπάνο σε ένα πρόγραμμα που είχε τεράστια επιτυχία στο ΖΟΟΜ στην Πλάκα. Ακολουθούν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και μία εξίσου επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων τον επόμενο χειμώνα στο «Άλσος». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ηχογραφείται ζωντανά, αποτελώντας τη δεύτερη δισκογραφική της συμμετοχή, ενώ αυτός ο δίσκος γίνεται χρυσός, παρουσιάζει αμέσως μετά την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Το φιλί και το χαστούκι», στην οποία υπογράφει τη μουσική των 4 τραγουδιών του δίσκου. Ο Δημήτρης Μητροπάνος τραγουδάει μαζί της το κομμάτι σε δική της μουσική με τίτλο «Το χατίρι», επισφραγίζοντας με το δικό του μοναδικό τρόπο μία μεγάλη επιτυχία. «Το φιλί και το χαστούκι» παρουσιάζεται μέσα από μεγάλες συνεργασίες με σημαντικούς μουσικούς και ερμηνευτές σε ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικά στέκια της Αθήνας, όπως το «Omni live» το «Χάραμα» (1999-2000), η «Μουσική σκηνή Πειραιά» (2001) και τα «13 φεγγάρια» (2002).

Το 2003 παρουσιάζει μία νέα μουσική ενότητα, η οποία περιέχει 5 καινούργια τραγούδια και έχει τον τίτλο «Ό,τι αγαπήσαμε αντέχει». Πρόκειται για μία δουλειά, που ολοκληρώνεται την επόμενη χρονιά σε ένα άλμπουμ με 13 τραγούδια με τίτλο,«Απ’ τα μάτια χρώμα»! Το άλμπουμ παρουσιάζεται σε μουσικές σκηνές, όπως το «ΖΟΟΜ» (2005), το «Χαμάμ» (2005-2006) και το «Caminito» (2007), ενώ το 2007 παρουσιάζει μία σύνθετη μουσική παράσταση, με χορευτικές και εικαστικές παρεμβάσεις στο «ΒΟΟΖΕ». Τρία χρόνια δημιουργικής συνεργασίας, σύνθεσης και ερμηνευτικής αναζήτησης καταλήγουν στη νέα της δουλειά «Η ζωή στις οθόνες», στην οποία υπογράφει μουσικά τα περισσότερα κομμάτια του δίσκου.

 

Η επόμενη δισκογραφική της δουλειά έχει τον τίτλο «Μ’ ένα φιλί». Μέσα σε αυτό το άλμπουμ υπάρχει και μελοποίηση του ποιήματος «Το κάλεσμα της τέχνης». Το 2013-2014 συνεργάζεται με τον Σταμάτη Κραουνάκη στην ομάδα «Σπείρα-Σπείρα» στην παράσταση «Η μεγάλη αγκαλιά»! Αυτή η παράσταση γνωρίζει μεγάλη επιτυχία αλλά και η δική της συμμετοχή.

 

Το 2015 συμμετέχει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο όπου ο Νίκος Μουρατίδης γράφει και σκηνοθετεί την μουσικοθεατρική παράσταση «ΜΕΛΙΝΑ Darling» Τον Απρίλιο του 2016 παρουσιάζει και ερμηνεύει ένα καινούργιο τραγούδι μουσική δική της και σε στίχους του Γ. Κρητικού το «Παλιά μου τέχνη».
Kαι τον Αύγουστο του 2016 παρουσιάζει το νέο τραγούδι «Δεν είσαι ράτσα είσαι φάτσα» σε στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση και μουσική δική της.
Τον χειμώνα του 2017 πραγματοποιεί έναν κύκλο εμφανίσεων ανά την Ελλάδα και τον Φεβρουάριου μας παρουσιάζει τον νέο της τραγούδι «2 Zωές» σε στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση και μουσική δική της.
Πρόσφατη συνεργασία με τον Βαγγέλη Γερμανό.

SONY DSC

Το 2018 μας παρουσιάζει δύο νέα τραγούδια το «Κοίτα με απλά» σε μουσική δική της και για πρώτη φορά υπογράφει και τον στίχο.
Και το «Αγάπη πλανόδια» σε συνεργασία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε μουσική δική της και στίχους Κλέλιας Χαρίση.

Πρόσφατα μας παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Όταν Το Πιστέψεις» (Είναι μικρό το καλοκαίρι) σε στίχους και μουσική που υπογράφει η ίδια.

(Και στη συνέχεια με τα τραγούδια «θα έρθω εγώ» «Μισό φεγγάρι», «Δύο τριαντάφυλλα» και το «Μαζί» Ολοκληρώνει το 2020 το άλμπουμ με τίτλο… «Κοιτα με απλά» )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *